Kurisutaru’s Elsword Voice Changer

Note : Voice Pack updated to 18 December 2014 – Code-name : Ara ‘Wiggle Wiggle’
Note : Kurisutaru’s Elsword KOM Utility Release ! Japan Voice Mod Released !

Quick Links : Japan Sound Mod | Download | Mini Instruction | Tutorial
Kurisutaru’s Elsword Voice Changer ? What the heck its that ? For short description if you play Elsword and hobby for changing Character Voice File aka Swapping file, this tools intended for that ! Yay ? :ohyeah:
Its automatically swapping Elsword File in single click as well as other feature like start Launcher, Backup, and Restore. Convenience right ? Especially for lazy people  :shifty:

 

DISCLAIMER : This program already tested in x86 and x64 OS-es, coded using .Net C#. Program Requirement as usual .Net Framework 4 (I’m using .Net 4 v4.0.30319), I set Client Profile for your convenience (if you don’t have it download it from Microsoft) .Use this program if you trust me, and don’t use if you suspect that i will add ‘spice-logger’ at this program. So don’t said ‘OMGWTF Kuri HAXXOR MY ID’ :whistle:
NOTE : This is Official Site of this Program. DO NOT TRY TO RE-UPLOAD (I will chase anyone that re-upload My Program without My permission, Show your respect dude :closeeye: ) / DOWNLOAD this program beside from this website.

Kurisutaru’s Elsword Voice Changer updated – Code-Name : Nyaruko

Version 1.0 + .00 + .000 = 1.000

Whats New ?
    • Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net Theme
    • Major UI Revamp [UI Redesign and Change Image UI from Lossless .PNG to Lossy .JPG [Adobe Photoshop Q:10], still looks like lossless though]
    • Minor Change on Program Flow
    • Add a Digital Self-Signed Certificate for Originality Protection [Sorry can’t affod a Major Certificate like Verisign, Thawte, etc. I’m poor you know  :laugh: ]
    • If haven’t notice before, My EXE were Encrypted and Compressed for Smallest file size [v.1.00 = 4 MB, v.1.000 = 1.82 MB]
Please see image guide below

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net – New Splash Screen

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net - Splash Screen 1

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net – New Splash Screen 2

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net - Splash Screen 2

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net – Startup
At Startup please wait a bit for Application read and load your configuration file

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net - Application Startup

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net – Config Panel
Click Switch Button to Config Panel [Bottom Left]

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net - Config Panel Un-Opened

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net - Config Panel Opened

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net – Self Sign Certificate [Current Certificate Date : Friday, July 25, 2014 6:35:53 PM]

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net - Self Sign Certificate

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net – Behind the scene

Elsword Japan x Nyaruko-san x Kurisutaru.net - Visual Studio

New Screeny
Kyaa Rena-sama ~ Ara-sama ~ Elesis-sama ~ :laugh:

New Splash Screen


Old Screeny [Taken from My Blog Post, Lazy to screenshot  :lmao: ]
Kurisutaru's Elsword Voice Changer - Splash Screen

Kurisutaru's Voice Changer


Error Code F.A.Q

+ Kuri 400 : Config Not Found
Application can’t look for kuri.config.xml or not config were not exist. For this error you can do set the path then save then kuri.config.xml will be created at same directory with your .exe
+ Kuri 400 : File Not Found
Either from your Data Directory or Backup directory were not found any Voice Files
+ Kuri 500 : Error Code 1
You haven’t choose yet Elsword.exe or Essteam.exe
+ Kuri 500 : Error Code 2
Elsword.exe or Essteam.exe not found
+ Kuri 500 : Error Code 3
You haven’t choose yet your Data Directory
+ Kuri 500 : Error Code 4
You haven’t choose yet your Voice Directory
+ Kuri 500 : Error Code 5
You haven’t choose yet your Backup Directory

Mini Instruction


  • 1. Update your Client to latest version

  • 2. Click Backup on Kurisutaru’s Elsword Voice Changer

  • 3. Click Launch

  • 4. Click Change when GameGuard screen goes off

  • 5. Click Restore after You finished play Elsword

Note : You must do click backup everytime your Elsword Server go for Maintenance for refreshing the Official Files

Elsword Japan Sound Mod

There were a Replacement on Japan Voice, Simply Elsword Japan dont use some of this voice, instead they use basic shout voice (Like Rena Back Tumbling Shot)
This List below that I doesn’t change the voice. Since I dont really remember what they speak while using this skill. My Character Only Grand Archer / Sakra Devanam / Saber Knight so if there were a Mistake on Sound Replacement gomenasai :cry:

This is the list of sound that I dont see the replacement *This file replace with muted sound on No Sound Version*

+ アイシャ
Clear
+ エルス
ElswordVoice_ArmorBreak_01.ogg
ElswordVoice_BigBurst_01.ogg
ElswordVoice_Revenge_01.ogg
ElswordVoice_Revenge_02.ogg
+ エヴ
EveVoice_AirHiking.ogg
EveVoice_OveronGuard.ogg
EveVoice_MetalDustAura.ogg
EveVoice_MegaElectronBall.ogg
EveVoice_Conversion.ogg
EveVoice_Conversion_02.ogg
+ レナ
LenaVoice_BackTumblingShot_01.ogg -> LenaVoice_Shout02.ogg on JP
+ レイバン
Clear but not sure
+ ラシェ
ChungVoice_SuddenBuster.ogg
ChungVoice_HeadShot.ogg
ChungVoice_HeadShot_02.ogg
JP dont use headshot voice i thought :/
+ アラ
Clear, but pain enough with their files, too many because Skill Linked : Secret Art
+ エリシス
Clear
+ エド
Clear
The one that I love “JUDGEMENTOOO DURIIIFUUUUU !” “SABER, EXTINCTION !”
Personally I hate Pyro Knight / Blazing Heart :laugh:
Download Move to Download Section just next to this section

Download Link

*THIS SECTION MUST BE DOWNLOADED ! CHOOSE ONE FOR EACH SECTION !

Note : No More Mediafire *Removed Soon* / Mirror host for files. *This site hosted at Softlayer Singapore*
Other Note : The URL for now will not changed, so pay attention when I put an announcement for Voice Pack Update !

エルソード x Haiyore! Nyaruko-san x Kurisutaru.net – Kurisutaru’s Elsword Voice Changer

Elsword Japan x Nyaruko x Kurisutaru.net - Kurisutaru's Elsword Voice Changer 

Japanese Voice Pack – Latest

Kurisutaru.net - Elsword Japan Sound Pack 

Japanese Voice Additional Mod – UI Revamp

Updated ! Must be use with sound pack above !
Note : The No Sound Edition (Right) = All files listed on Japan Voice Mods were muted. The Normal (Left) one still Korean, thats the difference.

Kurisutaru.net - Elsword Japan Voice Mod Kurisutaru.net - Elsword Japan Voice Mod EXTRA
If you confused to setting the folder see tutorial below :shifty:
Found bugs / Error / need assistance ? you can mail me at [email protected] with subject Kurisutaru’s Elsword Changer, otherwise I will ignore any email without that subject in E-Mail. Or using this Yahoo Messenger Protocol
Support using TeamViewer dont forget after you download, chat with me on Facebook

If you like this program, consider to Donate for keeping this site up. Contact me if you want chip-in some money :happy:

Anything about Elsword Copyright © KOG Games Inc. Other including Application Copyright © Kurisutaru – Kurisutaru.net

Video Section

Update a Tutorial How-To-Use [Click to Watch at Youtube]

Update a Video Proof [Click to Watch at Youtube]

Elsword Indonesian Player Section

This section specially created because your faking publisher always going crazy with the files
Before you asking why the kom not work lalalala what ever make sure
1. Remove KOM listed below
2. ALWAYS DO SELF REPACK [For Voice Files]! with Kurisutaru’s Elsword KOM Utility. Usage and tutorial at the respective page.
3. ALWAYS Explain as detail as possible, not just “Its not working”, more clearer what you do what you download what ever
Do this and I will help you, either I will ignore all those bubbles
Current funny at netbarbel or remove this kom from your Voice File
1. data133.kom
2. data144.kom
3. data149.kom
Basically they merge the tutorial and the voice to one KOM, funny since only Els IDN do this [barbel, youre faking the game you know ?]
And those listed KOM have a encrypted file so if those file not found = KOM Corrupted !

Scratch Pad

Update : File Type Changed on Elsword Official .kom, They use .ogg instead .wav [I Still use My old file .wav]. Gimme a time to figure it out :happy:
Update 2 : Found the Issue, Sound won’t changed because Indonesian Elsword [x2.exe] Still using .wav Sound Version [Old], Japan and Korean Server already Changed to .ogg Sound version [New]
The Upside it save a lot of HDD space actually [ .wav = 207 MB [JP] / 199 MB [KR] | .ogg = 39.9 MB [JP] / 34.8 MB [KR] ]
The downside .wav version is lossless [CD], .ogg version is lossy.
If someone interest with Old .wav Soundpack Please comment here, and I will upload it for you ASAP :happy: ]
Another Thingy, Since Ara and Elesis Sound File will come out, Program will be updated shortly [With new Splash screen that Included Ara and Elesis of course :laugh: ]. Stay tune !
This page has been visited 158856 times

803 comments

  •  

    Oct 30, 2014 6:49 AM

    Gan saya agak bingung nih, padahal udah ngikutin instruksi di atas.
    Tapi saat masukkan ID dan password, elsword jadi lambat dan jadi “close program” semacam itulah
    mohon pencerahannya

    • Kurisutaru
       

      Oct 30, 2014 6:53 AM

      Selama masi bisa masuk ke game ya abaikan aja itu notice nya, kecuali emang ga bisa masuk coba di remove data149 sama 150 dari folder Japan Voicenya
    •  

      Oct 30, 2014 10:26 AM

      ya kejadiannya sama gitu juga …. Coba apus sama juga ….

      emang bisa masuk voicenya … Tapi expnya gk dpt klo msuk DG .

      • Kurisutaru
         

        Oct 30, 2014 10:28 AM

        EXP ? Ga ad hubungan Voice sama EXP di Dungeon -_-
  •  

    Oct 30, 2014 11:29 PM

    bro ne msalah suara elesis dah ada solusinya blom?

    • Kurisutaru
       

      Oct 31, 2014 6:23 AM

      Cek di comment2 sebelumnya
  •  

    Nov 04, 2014 1:25 AM

    Im playing the indo version of elsword, not working for me, everytime i get “File corrupted, tidak dapat melanjut game, sila keluar coba lagi”. Any solution?

  •  

    Nov 14, 2014 7:53 PM

    corrupted file?
    tolong pencerahannya gan

    • Kurisutaru
       

      Nov 15, 2014 12:58 AM

      Coba self-repack pake Kurisutaru’s Elsword KOM Utility
      •  

        Nov 15, 2014 7:05 AM

        haha
        tetep corrupted gan

    • Kurisutaru
       

      Nov 15, 2014 9:19 AM

      Ok found the problem

      Remove KOM 133 dari voice files and try again

    • Kurisutaru
       

      Nov 15, 2014 9:34 AM

      Result

      What I Do
      1. Repacking the IDN Files [Unpack IDN -> Unpack JPN -> Copy JPN to IDN -> Pack Modified IDN]
      2. Remove KOM 133, 149 and 150
      3. And get into the game

      •  

        Nov 15, 2014 12:50 PM

        sip sudah work
        thx gan

    • Kurisutaru
       

      Nov 15, 2014 1:14 PM

      :happy:
  •  

    Nov 22, 2014 11:54 PM

    tnx gan dah bisa + modnya keren (ane pake IS “kau tahu kan apa itu”)
    (y)

  •  

    Nov 23, 2014 6:14 PM

    file corrupted.

    harap keluar dan coba lagi

    ini kenapa ya? sudah di remove kok 133 sama 149 dan 150 nya :(

    • Kurisutaru
       

      Nov 23, 2014 6:17 PM

      Repack sendiri data145.kom nya
      •  

        Nov 23, 2014 6:36 PM

        repack tuh maksudnya apa ya gan? sorry masih cupu nih di bidang komputer x.x

    • Kurisutaru
       

      Nov 23, 2014 6:41 PM

      Read Announcement “Elsword Indonesia Player Click Here !” diatas atau baca2 comment yang udah ada
      •  

        Nov 23, 2014 6:46 PM

        sudah gan, saya masih kurang ngerti ” Copy JPN to IDN -> Pack Modified IDN” ;w;

    • Kurisutaru
       

      Nov 23, 2014 6:51 PM

      Kan ada 2 KOM nih yang di extract

      anggep aja

      Elesis IDN.kom
      Elesis JP.kom

      Setelah 2 2 nya di extract dibeda folder, akan ada 2 folder, Copy seluruh file dari folder Elesis JP ke folder Elesis IDN, trus Folder Elesis IDN di Pack. Baru di timpa di Voice Folder

      •  

        Nov 23, 2014 6:55 PM

        file IDN nya yang di buat lewat backup dari kurisutaru voice changernya kan?

        cara packnya tuh gimana?

        voice folder tuh apaan ya?

        sorry ya banyak banget pertanyaannya gan >_<;

    • Kurisutaru
       

      Nov 23, 2014 6:57 PM

      Udah liat tutorial cara pake program nya blom ?

      Mau file yang dibackup bole mau yang di client selama nda diubah2 jg boleh

      •  

        Nov 23, 2014 7:07 PM

        udah kok tapi kurang ngerti yang dari 1:15 sampe 1:25 itu di apain

    • Kurisutaru
       

      Nov 23, 2014 7:33 PM

      “Drag and Drop”

      Ngga ngerti Drag and Drop ?

      •  

        Nov 23, 2014 8:23 PM

        oooh itu drag and drop

        kalo voice folder yang dimaksud yang mana ya? yang kita buat apa yang ada di /data/ gan?

    • Kurisutaru
       

      Nov 23, 2014 8:25 PM

      Voice Folder = Folder kom filenya isi voice yang mo di replace
      •  

        Nov 24, 2014 10:56 AM

        whaaaa thanks banget gan!

        akhirnya bisa juga ^^

        saya kira awalnya yang di maksud dengan packing file tuh pake winrar hahaha

    • Kurisutaru
       

      Nov 24, 2014 11:00 AM

      Next time read announcement carefully, berhubung cuma Els IDN yang doyan bermasalah

      Disini gw ngasi support untuk global, biasa kalo Els IDN ada masalah pasti di solve di comment2 sebelum nya

  •  

    Nov 29, 2014 9:57 AM

    Hey, your Voice Changer is awesome! My brothers and I are using it everytime we play.
    Thanks for the release!

  •  

    Nov 29, 2014 2:46 PM

    wah, bagus juga + ane mu nyoba jga mod cost.oh ya….(ane udah satu kali “mod kirito”)

    kuri, enaknya IS di mod apaan ye costumenye?? (selain kirito)
    + add jga patch mod costume :3

    • Kurisutaru
       

      Nov 29, 2014 5:37 PM

      Ane ga doyan modding sound masvro jadi ora iso ngasi saran #Ngakak
  •  

    Dec 03, 2014 11:56 AM

    gan, dub japan nya add mana nih? :>

  •  

    Dec 03, 2014 1:59 PM

    cuy kog suara addnya ga bsa keganti ya?

    • Kurisutaru
       

      Dec 03, 2014 2:01 PM

      data149+data150 jgn di remove dari voice folder
      •  

        Dec 03, 2014 2:06 PM

        eh tpi ga smwnya keganti gw dah msukin 149 ama 150 nya cmn ada beberapa suara yg ga keganti kya suara pas msi slese ama pas plih add di char select

    •  

      Dec 03, 2014 2:04 PM

      ah ga jdi dah bsa

  •  

    Dec 03, 2014 7:17 PM

    Was wondering if Ara doesn’t have Japanese emoticon sounds? Cause I thought it’s a mistake here and downloaded the file somewhere else but nothing there too..
    Thanks for your time.

    • Kurisutaru
       

      Dec 03, 2014 7:20 PM

      Yes they have the emotion files, just unpack data145 and see the file itself
      •  

        Dec 03, 2014 9:06 PM

        Wow thanks for the swift reply, Yes I see the files but for some reason no sounds when I use the empticons..
        That’s only for Ara and on EU (Gameforge) version. Same happens to my friends too, we tried multiple patchers, any clue?
        Thanks for your time either way!

    • Kurisutaru
       

      Dec 03, 2014 9:10 PM

      Try to repacking to match your Elsword region files
      •  

        Dec 03, 2014 9:47 PM

        I tried deleting all the extra files the JP kom had, they were basically the same with _H added to the end, about 90 extra file, and now they’re completely the same koms but it’s giving me error at launch “Kom file loading failure”

    • Kurisutaru
       

      Dec 03, 2014 10:06 PM

      DO NOT delete anything from the files on your server, just keep mix and match between your Elsword version and the Elsword Japan version.

      If you find no replacement for the sound file for your Elsword version just keep in there [pass it]

      1 files that your elsword version have but you not include them = KOM failed

  •  

    Dec 03, 2014 11:53 PM

    I just want to ask… About add voice…. i have 150 and 149 on jpn voice but still it give indonesian voice?

  •  

    Dec 04, 2014 1:42 AM

    Hmm..udah unpack, copas dari data150 yg JP ke Indo, overwrite file yang sama trus di repack dan masih ga bisa masuk~

    Abis diliat-liat lagi, di file Indo ngikut KR ,udah ada voice DiE dll (di JP belom ada DiE, dan DiE emang punya suara sendiri….makanya file di data150 yang JP ada 192, while di KR sama Indo ada 246 file) ngaruh gak ya itu?

    selain unpack & gabungin file JP + Indo trus direpack lagi, ane jg udah coba pake voice KR yang fresh dari client aslinya, dan masih gak bisa tembus~

    Mohon Pencerahan >.<

    • Kurisutaru
       

      Dec 04, 2014 8:17 AM

      data133 kaga dimasukin kan ? Trus yang data145 di manual repack

      sejauh ini itu 2 KOM yang ada tambahan aaa.txt dan wajib manual repack, kalo ngga kom corrupted


      “Abis diliat-liat lagi, di file Indo ngikut KR ,udah ada voice DiE dll (di JP belom ada DiE, dan DiE emang punya suara sendiri….makanya file di data150 yang JP ada 192, while di KR sama Indo ada 246 file) ngaruh gak ya itu?”

      jgn di delete yang ga ad biarin aja 246 file, ato kalo mo ide replace2 aja aka modding sendiri yang ga ad replacement dari JP dipakein apa [better keep it there]

      •  

        Dec 04, 2014 2:52 PM

        Nope, gak dimasukin, dan masih File Corrupted.

    • Kurisutaru
       

      Dec 04, 2014 2:57 PM

      Double check di Voice Add Mod nya

      untuk KOM 145 uda di manual repack ?

      •  

        Dec 04, 2014 7:57 PM

        udah, yang elesis no problem.

        cuma kalo masukin yang data150 aja yang bikin corrupt…

        tapi kalo gak dimasukin data150, lancar…tapi Add nya masih voice indo….(voice psikopat wannabe :v)

    • Kurisutaru
       

      Dec 04, 2014 7:59 PM

      Repack data150.kom nya bener ngga tuh ?
      •  

        Dec 05, 2014 2:34 PM

        masa iya repack aja salah :\

        udah bisa sampe milih char :\

        cmn pas masuknya ga bisa ~.~”

    • Kurisutaru
       

      Dec 05, 2014 2:44 PM

      KOM Corrupted = ada file yang ketinggalan, dibagian mana ya double check sendiri

      < < Ga ad client Els IDN

      •  

        Dec 06, 2014 3:59 AM

        udah recheck…persis sama 246 file…. :<

        sek liat" lg deh

  •  

    Dec 04, 2014 9:53 AM

    hmmm………….
    voice addnya gk bisa ya gan …. pas klik add clientnya malah kluar . voice addnya sih gk terlalu jelek lah .. gk kaya elesis blazing heart >>XXX aduh itu bising ditelinga …

    • Kurisutaru
       

      Dec 04, 2014 10:22 AM

      Coba repack sendiri

      ane ga maen Els IDN jadi ga tau apa penyebabnya

  •  

    Dec 05, 2014 11:11 AM

    Hello Kurisutaru!
    Thx for your tool. I hate english voice, because english is not my native language lol.
    I need change all voices in game, but i have a problem with your tool: please see my capture
    http://i60.tinypic.com/2iho0tv.jpg

    • Kurisutaru
       

      Dec 05, 2014 2:05 PM

      Bottom Left
      •  

        Dec 05, 2014 5:59 PM

        Oh… Thank you!

  •  

    Dec 06, 2014 8:49 PM

    do yu have Add, Ara, Elesis japan voice?

    • Kurisutaru
       

      Dec 06, 2014 9:25 PM

      133 134 = Ara
      144 145 = Elesis
      149 150 = Add
  •  

    Dec 07, 2014 8:30 PM

    itu kira” voice permanen apa tidak ?
    kalo saya pake cara copy semua voice kom nya tgg sampe game guard di layar hilang baru paste file voice dan voice pun berubah setelah itu pas off dan ingin online lg elsword patch download file IDN nya itu cara yg saya pke buat merubah voice dari INA ke KR dan JP

    • Kurisutaru
       

      Dec 07, 2014 8:40 PM

      Ga permanent, per game session doang
  •  

    Dec 08, 2014 1:35 PM

    jadi g permanen kah makasih buat info nya
    ada satu lg nih yg mau di tanya kl pake cara yg saya pake itu kan hanya bisa merbah voice characters yg lama saja sedang yg baru seperti ara,elesis dan add itu g bisa tar ada note file corrupt trs kl pake kurisu voice changer apa akan sma seperti cara yg saya pake ada tidak ?
    oh iya 1 hal lg video tutorial itu binggung pas di bagian msk ke folder idn dan jp itu kan di video di blok semua trs file nya itu di copy atau tidak di bagian itu yg saya tidak mengerti bilsa tolong di jelas kan terima kasih.

    • Kurisutaru
       

      Dec 08, 2014 1:40 PM

      File Corrupt = Missing file yang harusnya ada di Els IDN

      Fix : Repack manual KOM nya

      Nda itu cuma buat ngasi liat kalo ada isi filenya

  •  

    Dec 08, 2014 3:12 PM

    kl cara repack manual KOM bagaimana apa harus download kom 145 ?
    oh cuma kali liat isi file nya di kirain di copy file nya

  •  

    Dec 08, 2014 3:42 PM

    jadi file yg di repack hanya 145 saja apa voice File Corrupt yg di repack ?

    • Kurisutaru
       

      Dec 08, 2014 3:46 PM

      Ga tau detailnya apa aja

      yang pasti
      1. 133 unused
      2. 145 missing aaa.txt

      Ane nda maen Els IDN, so cari sendiri apa yang bikin error

      Note : Els IDN Publisher = lol

  •  

    Dec 08, 2014 3:57 PM

    oke deh di coba
    hahah lol

  •  

    Dec 11, 2014 7:19 PM

    kk kuri elsword jpnya bisa main pake program selain google chrome gk?

    • Kurisutaru
       

      Dec 11, 2014 8:44 PM

      Sekarang cuma support Internet Explorer

      Note : Ask di sebelah yah ~

      •  

        Dec 11, 2014 10:49 PM

        IE ver brapa

        sori sebelah tu web kuri yg satunya kah?

  •  

    Dec 11, 2014 10:11 PM

    May I know how to get this working on the EU version (gameforge) ? I really want to play this game but the english voices are ear-bleeding… I tried following the guide but it is not working. I greatly appreciate the help

    • Kurisutaru
       

      Dec 12, 2014 9:17 AM

      Work for all server as long you know how to use that

      Double check the path and the voice folder also the change timing

  •  

    Dec 12, 2014 5:47 AM

    Does the patcher have voices for little specter and all the previous classes hyper actives in Japanese? Also, does the mod slow down or pop up saying there are corrupted files in the game? I’d very much like to know.

    • Kurisutaru
       

      Dec 12, 2014 9:17 AM

      Little Specter and Asura not release yet on Elsword Japan

      Hyper Active = Already have all for current release character

      Popup = inevitable, since the x2.exe can detect the different kom loading. Safe to ignore since those popup just bluff

  •  

    Dec 13, 2014 1:44 PM

    Why i can’t use add voice mod indo ,
    can you help me ,please kurisutaru

    • Kurisutaru
       

      Dec 13, 2014 1:47 PM

      1. Do read previous comment about Add Voice for Els IDN
      2. Please repack the kom manually
      3. Look around for the problem since I dont play at Els IDN
  •  

    Dec 14, 2014 8:48 AM

    i have try the manual repack and i cannot play same like the elesis one
    maybe cause add voice is around 6 mb higher than normal

    •  

      Dec 14, 2014 8:49 AM

      the error of add voice is the same as the elesis

    • Kurisutaru
       

      Dec 14, 2014 9:24 AM

      Lemme try to repack by myself, since I got free time at the moment for analysis

      Will be back shortly

    • Kurisutaru
       

      Dec 14, 2014 9:31 AM

      Found the problem lol *fast enough ?*

      DO NOT INCLUDE data149.kom !

      Netbarbel #Classics

      They move all voice to data150.kom so that the reason why data150.kom were bigger than JP [JP still follow the original guideline (149 = tutorial | 150 = voice)]

    • Kurisutaru
       

      Dec 14, 2014 9:46 AM

      Additional Info

      The reason that I always ask to manual repack
      1. Weird file
      2. Tutorial sound there

      #Barbel #lol

  •  

    Dec 14, 2014 3:21 PM

    thank you
    for the information you are the best :D

  •  

    Dec 14, 2014 3:56 PM

    data is corrpted i cannot play the game

    •  

      Dec 14, 2014 4:00 PM

      and i don’t replace data 149

    • Kurisutaru
       

      Dec 14, 2014 4:02 PM

      Remove from voice file those data149.kom
  •  

    Dec 14, 2014 4:39 PM

    kom loading failed if i remove data 149

    • Kurisutaru
       

      Dec 14, 2014 4:49 PM

      Double check that you remove the data ON the VOICE Folder
      Double check that you remove data 133 and 144
  •  

    Dec 14, 2014 5:47 PM

    yes ,i have remove both of them

    • Kurisutaru
       

      Dec 14, 2014 6:05 PM

      149 too ?

      I’m not sure about how you repack the data150.kom, please double check

      Else I cant really tell what happen

  •  

    Dec 15, 2014 6:08 PM

    fuc**** publisher there is AAA txt like elesis but diferrent name and the voice of diabolic esper thats why it always corrupted

    • Kurisutaru
       

      Dec 15, 2014 6:18 PM

      Didn’t I told you to double check the repacked of data150.kom ?

      Basically when I told you to repack do like this [100% guaranteed perfect replacement unless you want to add Tutorial Voice there]

      1. First Step, Unpack data150.kom IDN ver and copy the extracted folder to somewhere
      2. Second Step, Same with First Step but data150.kom JP ver
      3. Copy + Paste / Overwrite IDN ver folder with JP ver folder. That should be mixed IDN and JP files since not all files in IDN folder were exist on JP folder
      4. Repack and use it

      Plus I already mention on the screenshot below that THERE WAS an encrypted file

      Please next time read carefully what I instructed to do !

      Note : Not angry just what I imagine [Repack problem] when you said not working again were true

  •  

    Dec 15, 2014 8:49 PM

    i am sorry, but thanks by the way

  •  

    Dec 18, 2014 7:49 PM

    Hi Kurisutaru

    I have a question the voice changer Works in NA?, I have to do something after? because patcher download kr voice :S

    Help my i like japanese voice :C

    • Kurisutaru
       

      Dec 18, 2014 7:58 PM

      Work on all server unless they block Voice KOM or you doing it wrong
      •  

        Dec 18, 2014 8:27 PM

        Could you please tell me, is that I use the program it doesn’t change the voices, i think i do it wrong haha

    • Kurisutaru
       

      Dec 18, 2014 8:31 PM

      Already look at the tutorial ? First look at that first

      Second, Download the program and voice pack plus do it like the tutorial video

      •  

        Dec 18, 2014 8:39 PM

        Ok i don’t look the video thanks :)

  •  

    Dec 18, 2014 8:50 PM

    Hi again work perfect :D

  •  

    Dec 19, 2014 6:43 AM

    ini harus download voice yg mna? trus itu data voice IDN yg mna??? coba lebih rinci lg langkahnya -,- masih bingung. terutama data data yg harus ada -,-

    • Kurisutaru
       

      Dec 19, 2014 7:05 AM

      Semua sama kecuali ada beberapa file yang harus di repack sendiri

      Penjelasan nya udah ada kok di atas bagian [Indonesian Player Read Here]

      Adanya gw sendiri jg males urusin server IDN yang tiap patch ada aja masalahnya untuk Voice File, take a look at other server dah

      TL;DR
      Sudah ada di note diatas + Baca lagi comment2 player2 IDN yang post problem di comment2 diatas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *